Från den 15 oktober stänger vi hål 1-9. Hål 10-18 öppet som vanligt och tidsbokning gäller. Lägesförbättring med ett scorekort på finklippta delen av spelfältet.

SKYRUPS GOLFKLUBB

Skyrups golfbana är en av Skånes vackraste golfbanor med ett rykte att ha regionens bästa greener. Banan är belägen intill Finjasjön där ett par av hålen spelas utmed sjön och ger en härlig utsikt och inramning. Övriga delen av banan böljar fram i park/skog karaktär och är en utmaning för alla typer av golfare, en risk/reward bana som lämpar sig väl för matchspel med mycket vattenhinder som är strategiskt placerade för den bättre spelaren. För den lite mer oerfarna så är det en behaglig runda man har framför sig med ruffar där man alltid hittar bollen och har god chans till ett bra resultat.

Ansvarig för banans status är vår Course Manager, Simeon Liljenberg, som är vår kvalitetsstämpel och säkerställer att vi alltid kommer att ha bästa möjliga golfbana med fokus på att få fram de bästa greenerna. Simeon är sedan hösten 2014 även anställd konsult av Svenska Fotbollsförbundet som ansvarig för gräskvalitén på vår nationalarena, Friends Arena.

VÄLKOMMEN

Status ombyggnation 2017/2018

Etapp ett av vår masterplan är nu slutförd och vi ser fram emot att få öppna alla hålen för fullt och erbjuda er en förbättrad spelupplevelse. Det som nu har blivit gjort är följande:

Tre nya fairwaybunkrar på hål 1
En ny fairwaybunker på hål 2
Ny tee på hål 3
Lagt igen gammal fairwaybunker på hål 4
Nytt greenområde på hål 4 med två nya greenbunkrar och stenpallisad runt green för att rama in nya vattnet. Gamla greenbunkern igenlagd och ruffen på högersidan vattenhinder har blivit fairway istället.
Ny tee på hål 5
Igenlagd fairwaybunker på hål 5
Ny tee på hål 7
Ny tee på hål 8
Ny tee på hål 10
Utgrävt befintligt vattenhinder på hål 16

Varmt välkomna till en golfklubb som satsar på att förbättra din spelupplevelse!

Med vänlig hälsningar
Gänget i Skyrup

Från den 15 0ktober är endast hål 10-18 öppna. Greenfee 150. Varmt välkomna att boka en runda med härlig höstgolf på riktigt fina greener

9,1 | 9,0