GOLFPAKET MED UNIKA VALMÖJLIGHETER TILL SVERIGES BÄSTA PRISER!

HOTELL PÅ BANAN

HOTELLET 50 M FRÅN FÖRSTA TEE

I ett 3*** hotell som endast ligger ett stenkast från drivingrangen och första utslaget kan du bo under din vistelse hos oss. Med anor från 1400-talet är byggnaden, som också rymmer restaurang och klubbhus, fylld av karaktär och historia. Med oslagbara priser på våra golfpaket blir vår ambition att ge mest golfpaket för pengarna en verklighet.
För att se mer information och bilder är det bara att klicka här

Golfpaket inkl tvårätters middag
från 945 kr/person

HOTELL STATT

FYRA FINA STJÄRNOR OCH NÄRA TILL ALLT

Hotell Statts fyra stjärnor vilar på en nära 100-årig tradition av gedigen hotellverksamhet. Med hög komfort, prisvärda paket och behaglig atmosfär vill vi erbjuda det allra bästa. För mer information om golfpaket, klicka här

TYRINGE KURHOTELL

ANRIKT 3*** HOTELL I TYRINGE - 5 km

Endast 6 km från golfbanan hittar du detta hotell med anor från 1900-talets början. Tyringe Kurhotell erbjuder övernattning i sekelskiftesmiljö med 2000-talets komfort till ett otroligt bra pris.
För mer information och bilder, klicka här

Golfpaket inkl tvårätters middag
från 950 kr/person

CAMPING

UPPSTÄLLNING VID GREENFEESPEL

Vår vackra uppställningsplats med utsikt över både golfbana och Finjasjön erbjuder det mesta du behöver. Vi har 8 st elstolpar, dricksvatten på plats och endast 40 m till nyrenoverade omklädningsrum.
Det finns inga specifika platser, utan man står där det finns plats (ca 15 vagnar). Det går alltså inte att förboka plats, men det brukar nästan alltid gå att lösa. Är ni osäkra så ring kansliet innan och fråga hur många som står där just då.
Hotellet erbjuder frukostbuffé för 90 kr/person och restaurangen erbjuder tvårätters middag på kvällarna för 320 kr/person, plats till detta ska förbokas och erbjuds i mån av plats.
Det kostar 100 kr/natt att nyttja vår uppställningsplats.

Bed and Breakfast

Möllegårdens B&B i Tyringe - 5 km

Ett mysigt och nyrenoverat B&B i Tyringe där alla rummen är olika och har fri Wi-Fi. En avkopplande bakgård med en härlig swimmingpool och minigolfbana. På detta väldigt gästvänliga B&B får du garanterat en god natts sömn följt av en god frukost som gör dig utvilad till nästa dags golfspel.
Mer info finns på www.mollegarden.se

Ubbalt gårdshotell i Wittsjö - 35 km
Detta charmiga gårdshotell ligger i Ubbalt. Alla rum är olika och hotellet har anor från 1800-talet. För mer info: www.ubbalt.se

Hunseröd B&B - 20 km
Charmigt och familjärt B&B. Avkoppling i stressfri miljö!
Ca 20 min från golfbanan.

Greener, tees och greenområde mycket bra. En del sprickor från sommarens torka fortf kvar. Ett scorekorts lägesförbättring på finklippta delen pga detta och 90 kr rabatt på full ordinarie greenfee (går ej att kombinera med andra rabatter).

10,0 | 9,9