VÄLKOMMEN

Tack för ditt intresse att bli medlem i Skyrups GK.

När det gäller medlemskap är ledstjärnan vi jobbar för varje dag att "hos oss ska du få mest för den tid och de pengar du investerar". Vi kan stolt erbjuda kommunens billigaste medlemskap som dessutom har fantastiska mervärden inkluderat.
Vår bana har ett vackert läge med en hög finish där vi hela tiden jobbar för att ha de bästa greenerna i regionen. "Skyrupsandan" som handlar om bemötande och atmosfär appliceras på all personal och alla medlemmar.
Vi hoppas att du kommer trivas hos oss i många år framöver och känna glädje och stolthet i att bli en del av vår verksamhet.

VÄLKOMMEN TILL SKYRUPS GK

BOKNING AV SPEL

Tider bokas via min golf, min golf mobil eller att ni ringer till kansliet under öppettider. Vi har bokningsbara starttider från 06.00-20.00. Har du frågor är det bara att kontakta kansliet så hjälper vi gärna till.

BAGBRICKA & ÅRSMÄRKE

Du kan hämta ut din bagbricka, rangekort och årsmärke i kansliet så fort vi har mottagit din betalning för medlemskap det innevarande året.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem på Skyrups GK så får du även ta del av våra väldigt generösa medlemsförmåner.
Se nedan vad du får för rättigheter efter att ha betalt fullväridg medlemsavgift.
- Full spelrätt (ej greenfeemedlem)
- 5 st fria spelrundor på Hinton Golf
- Fritt tillträde till övningsområde/korthålsbana
- Möjlighet att vara med på seriespel (ej greenfeemedlem)
- Tidingen Svensk Golf
- 30% - 50% rabatt på rangebollar

Banan är stängd tillsvidare.

-- | --