Medlemskap 2018

Här ser du vilka medlemskapsalternativ vi erbjuder för säsongen 2018. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

ERBJUDANDE MEDLEMSKAP - Halva priset

Bli fullvärdig medlem idag och betala inte en krona!
Om du blir fullvärdig medlem hos oss 2019 så kan du börja spela redan nu utan att betala något för resten av året. Kom till receptionen och fyll i en ansökan, få medlemsbricka och välkomstmapp och sedan är det bara att boka in dig för spel i vårt paradis.
För att ta del av denna kampanj förbinder du dig att vara medlem hos oss även under 2019.
Vi skickar i okt/nov en faktura på nästa års medlemskap som ska vara betald 2018-12-31. Om du önskar att dela upp betalningen per månad istället så går det bra och då fyller du i en autogiroansökan i samband med medlemsansökan.

Vi bjuder dig alltså på ett halvt fullvärdigt medlemskap. Värde på detta medlemskapserbjudandet är 2250kr!

Varmt välkomna med er medlemsansökan till en riktigt bra golfklubb!

Rabatter greenfee

Bosjökloster 200 kr/300 kr
Wittsjö 200 kr/ 300 kr

Danmark
Vi har många danska vänskapsklubbar där du spelar för 300 DKK vardagar och 400 DKK helger. Se mer under fliken Spel & Tävling.

Hinton Golf Club
Om du är plusmedlem i Skyrups GK har du rätt att spela på Hinton Golf Clubs tre olika golfbanor fritt vid fem tillfällen under året.
Banor som ingår i Hinton Golf är Rönnebäck, Kvarnby och Sofiedal.

Sydpoolen
Som medlem i Skyrups GK har du rätt att vardagar spela på andra klubbar som är medlemmar i sydpoolensamarbetet för 260 kr eller 75% av ordinarie greenfee. Vissa medlemsklubbar erbjuder även möjligheten att spela till 75% av greenfeen på helger efter kl 13.00.
För fullständig lista av klubbar och vad som gäller se här: http://sydpoolen.com/

Vi rekommenderar att du undersöker vad som gäller för dig innan ditt greenfeebesök på annan klubb.

För att få full tillgång till dessa samarbeten gäller att du är fullvärdig medlem i vår golfklubb, och för vardagsmedlemmar kan du nyttja samarbeten som gäller vardagar.

SVENSKA SPEL

STÖD DIN FÖRENING

Svenska Spel har startat ett projekt som heter Gräsroten vars tanke är att pengar ska gå tillbaka till alla idrottsföreningar i Sverige. För att ansluta ditt spelkort hos Svenska Spel till Skyrups GK, klicka här. Givetvis kan du också göra detta i butik, säg då bara till biträdet att du vill att ansluta Skyrups GK till ditt spelkort. Du kan välja att ansluta upp till två stycken föreningar.

2016 fick vi endast in ca 3000 kr. Vi kan så mycket bättre! IFÖ/ Bromölla IF t ex fick in 72000 kr.
Alla pengar går oavkortat till juniorerna!

Från den 15 0ktober är endast hål 10-18 öppna. Greenfee 150. Varmt välkomna att boka en runda med härlig höstgolf på riktigt fina greener.
Vi klipper greener varannan dag från den 25 oktober.

8,0 klippt | 8,0 klippt