Aktuella erbjudande

Om ni känner någon som vill bli en del av vår gemenskap och härliga klubb, tipsa dem gärna om vårt fantastiska erbjudande!

GRÖNT KORT

BÖRJA SPELA GOLF

Vi skräddarsyr din Gröna Kortet utbildning. Senior 1500 kr och junior 1000 kr.
Kontakta vår tränare Henrik de Sousa för mer information, 0708-669921 eller henrik@skyrupsgk.se

Stötta Skyrups GK - anslut spelkortet

STÖD DIN FÖRENING

Svenska Spel har startat ett projekt som heter Gräsroten vars tanke är att pengar ska gå tillbaka till alla idrottsföreningar i Sverige. För att ansluta ditt spelkort hos Svenska Spel till Skyrups GK, klicka här. Givetvis kan du också göra detta i butik, säg då bara till biträdet att du vill att ansluta Skyrups GK till ditt spelkort.

VÅRRESA TILL MAROCKO 14-21 mars

Marocko är ett underbart land för golfare med många fina golfbanor och resorter. En av de bästa är Hyatt Placde Taghazout Bay. Anläggningen ligger med bästa kustläge, en knapp timme norr om Agadir. Till våren hoppas jag att ni vill följa med mig hit!
Förutom  femstjärnigt hotell och högklassig golf väntar ett solsäkert klimat som kan likställas med Kanarieöarna.

Tazegzout Golf är en spektakulär golfbana med utsikt över Atlanten. Banan stod klar 2014 och är designad av Kyle Phillips, mannan bakom flera världskända banor, bl.a Kingsbarns utanför St Andrews. Tazezqout är rankad som den bästa banan i Agadir och nr 6 i Marocko.

Under veckan blir det även en utflyktsrunda på Golf du Soleil och spel på deras mästerskapsbana som även har stått värd för flera tävlingar på Challengetour.

Hotell Hyatt Place Taghazout Bay är ett modernt 5-stjärnigt hotell med utsikt över banan och Atlanten. Hotellet har 150 moderna rum och en mycket läcker uteplats mot golfbanan. I resan ingår halvpension och hotellet serverar spännande och varierad mat från lokala producenter. Hotellets magnifika SPA är ett givet val för återhämtning efter dagens golfrundor. Önskar du uppleva mer storstadspuls finns gratis shuttlebuss från hotellet in till centrala Agadir.

Tveka inte att anmäla dig redan idag. Platserna är begränsade och en riktig kanonvecka väntar!!
Jag hoppas du vill följa med mig och Skyrup Golf & Hotell på denna resa.

Henrik De Sousa

Banan är öppen med riktigt fina greener. Fairways är blöta på några ställen och vi rekommenderar lägesförbättring. Golfbilar endast mot läkarintyg. Välkommen till vårt paradis Skyrup Golf & Hotell!

8,9 | 8,8