Skyrups GK - Välkommen!

Vår ambition är att alla medlemmar i Skyrups GK ska känna sig välkomna och uppleva att klubbens verksamhet och nätverk berikar vardagen. I vår förening ska medlemmarna få ut maximalt av sin investerade tid och vi vill vara en bidragande orsak till en god fysisk och psykisk hälsa.

VAD ÄR PÅ GÅNG?

10/9

Utflykten till Araslöv lockade 43 deltagare som alla fick njuta av en god lunch, 18 håls spel på Araslövs Norra bana i strålande sol och efterföljande kaffe/macka för endast 195 kr.

Stämningen var härlig och det var verkligen en dag där vi byggde vidare på vår klubbkänsla, jättekul att se!

Resultaten stod inte i fokus denna dagsutflykt, utan trivsel sattes i första rum.
Men som sig bör premierar vi ändå de som haft mest tur och skicklighet på banan under dagen.
Nedan listar vi de fem lyckliga vinnarna som vinner varsitt presentkort på Skyrup Golf & Hotell!

1:a 36 poäng Carolin Wikström - 700 kr
2:a 35 poäng Peter Richter - 500 kr
3:a 33 poäng Maria Nyman - 400 kr
4:a 32 poäng Per Svensson - 300 kr
5:a 32 poäng Rune Frank - 200 kr

Pristagarna är välkomna in i receptionen och hämta ut ert pris.

Tack för en riktigt härlig dag tillsammans!
// Skyrups GK

INFORMATION BANA

Banan är blöt men öppen. Greener och bunkrar är bra, men fairways och greenområden är blöta och vi rekommenderar lägesförbättring.

SKYRUPSANDAN

Skyrupsandan är applicerad på varje del och varje medlem på anläggningen. Den beskrivs bäst som att all personal och alla medlemmar har som uppgift att se och bekräfta alla vi möter på vår golfklubb. Ett hej och ett leende kostar inget att ge men är väldigt trevligt att få.

Banan är stängd för säsongen pga nybygge, renovering och underhåll. Rangen är för tillfället stängd pga väta. Puttinggreen stängd pga underhåll. Övningsområdet City Gross Arena är öppen men blöt.

-- | -- | --

-- | --