Medlemsträning

Comboträning: 2017

Är ni träningsbenägna och vill ta er golf till en bättre nivå är Comboträningen något för er! Totalt 80 träningspass fördelade över 10 veckor, som medlem betalar du endast 1200kr och icke medlem betalar du 1500kr. För ett schemat med 80 pass under denna period krävs det minst 30 anmälda. (Vid färre anmälda kommer antalet pass att reduceras). Ni är då garanterade minst 2 pass i veckan för en liten peng, oftast blir det betydligt fler pass än så! Tanken med detta är att skapa en kontinuerlig träning med mycket repetition, det som behövs för att utvecklas.

Schema och anmälningslista kommer finnas på anslagstavlan utanför receptionen. Schema anslås varje fredag för nästkommande 2 veckor!Träningskortet (nr) köps på kansliet innan påbörjat pass.

Comboträning för 2017 är genomförd och avslutad för säsongen. Ny kurs kommer våren 2018.

Medlemsträning: 2017

Alla fullvärdiga medlemmar på Skyrups GK har möjlighet att vid 2 tillfällen träna i grupp på vår medlemsträning med Pro Henrik de Sousa. Träningen varar en timme och varierar med olika tema, allt från puttning till utslag. Max 10 personer per tillfälle och det bokas enligt principen "först till kvarn". Om det inte finns mer än två bokade medlemmar samma dag som träningen hålls, ställs lektionen in.
Det kommer vara fasta tider och dagar för detta! Mer info och schema inom kort.

Schema och anmälningslista kommer finnas på anslagstavlan utanför receptionen.

Varmt välkomna
Henrik de Sousa

Aktivitetsschema medlemsträning/Combo

-         Sving 1                  Uppställning & position

-         Sving 2                  Ordningsföljd & grepp

-         Sving 3                  MetallWoods & balans

-         Pitch                      Grunder & bollträff

-         Chipp                     Teknik & bollträff

-         Putt 1                    Grunder & sikte

-         Putt 2                    Målträning (stationer)

-         Bunker                  Bunker teknik & klubbval

-         Putt/chippbana

Banan är stängd för säsongen pga nybygge, renovering och underhåll. Rangen är för tillfället stängd pga väta. Puttinggreen stängd pga underhåll. Övningsområdet City Gross Arena är öppen men blöt.

-- | -- | --

-- | --