Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Damgolfen

Damgolfen

14 april, 2021,17:10 - 18:00

SEK30

Vi kommer inte att ha någon anmälan via Min Golf, utan det får ske via Drop-in. Vi vill be er att inte samlas i grupper större än absolut max 8. Därför vill vi att ni lottar ihop bollarna och skickar ut spelarna efterhand som de kommer. De 3 som kommer först och anmäler sig får gå i första bollen. Nästa 3 får gå i andra bollen o.s.v. På detta sätt minimerar vi risker och större samlingar.

Vi vill även be er att inte samlas för prisutdelning efteråt. Det är max 8 personer som gäller vi alla samlingar och därför vill vi att man går skilda vägar efter att rundan är spelad. Eventuella priser hjälper vi gärna till att dela ut i receptionen dagen efter spel. Vi har med anledning av detta valt att slopa vår mackbeställning för herr- och damgolf, just för att undvika stora samlingar så länge vi har dessa restriktioner från förbundet.

Hjälps vi alla åt, och håller smittspridningen borta från golfklubbarna så hoppas vi att restriktionerna lättar under säsongen och att vi då kan återgå till det normala.

– Dagens spelform: Poängbogey
– Start från Hål 1
– Första start 17.10, ingen föranmälan krävs men uppskattas av tävlingsledningen. Antingen i pärmen i kansliet eller online via Min Golf.
– Alla damer är varmt välkomna oavsett hcp och ålder.
– Startavgiften är 30 kr, man betalar kontant eller via swish vid varje speltillfälle.
– Det finns möjlighet att beställa en matigare macka till en billig peng. I så fall säger man till någon ansvarig innan man går ut och spelar, så är mackan färdig till samlingen efteråt där det även är prisutdelning.

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
14 april, 2021
Tid:
17:10 - 18:00
Serie:
Kostnad:
SEK30
Webbplats:
https://gittour.golf.se/Site/Competition/CompetitionList.aspx

Arrangör

Daniel Edvardsson
E-post
daniel@skyrupsgk.se

Plats

Skyrups GK