• Detta evenemang har redan ägt rum.

Tisdagsgolfen

april 13,08:40 - 09:50

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 08:40 på tisdag, upprepas till 28 september, 2021

SEK20

Vi kommer inte att ha någon anmälan via Min Golf, utan det får ske via Drop-in. Vi vill be er att inte samlas i grupper större än absolut max 8. Därför vill vi att ni lottar ihop bollarna och skickar ut spelarna efterhand som de kommer. De 3 som kommer först och anmäler sig får gå i första bollen. Nästa 3 får gå i andra bollen o.s.v. På detta sätt minimerar vi risker och större samlingar.

Vi vill även be er att inte samlas för prisutdelning efteråt. Det är max 8 personer som gäller vi alla samlingar och därför vill vi att man går skilda vägar efter att rundan är spelad. Eventuella priser hjälper vi gärna till att dela ut i receptionen dagen efter spel. Vi har med anledning av detta valt att slopa vår mackbeställning för herr- och damgolf, just för att undvika stora samlingar så länge vi har dessa restriktioner från förbundet.

Hjälps vi alla åt, och håller smittspridningen borta från golfklubbarna så hoppas vi att restriktionerna lättar under säsongen och att vi då kan återgå till det normala.

– Vi spelar 18 Hål.
– Ingen föranmälan krävs, anmäl dig senast 08:30 vid kansliet.
– Första boll slår ut 08:40.
– Fritt val av tee för samtliga
– Seniormedlemmar är alla som fyllt 22 år. Damer och herrar. Alla är ni hjärtligt välkomna att deltaga.
– Startavgift: 20kr, betalas kontant till dagens tävlingsledare. Ta med jämna pengar.
– Tävlingsledarna finns publicerade under Seniorfliken, samt på anslagstavlan i kansliet.

Varmt välkomna!

Datum: