Nyheter från Skyrup

Info om banöppning

På lördag den 30 mars öppnar vi 14 hål då ett par av hålen fortfarande är påverkade av den höga vattennivån i sjön. Öppen slinga 1,2,3,6,7 samt 10-18. Varmt välkomna att boka tider.

Herrgolfen

Välkommen till Herrgolfen Vi spelar måndagar med start den 15 april, första start är kl 17:00. Vi går ut löpande, startavgiften är 20 kr och lämnas till tävlingsledaren som du hittar inne i receptionen och som även delar ut scorekorten. Huvudtävlingen "Race to Skyrup"...

Damgolfen

Välkommen till Damgolfen Under 2019 spelar vi på onsdagar med första start kl 17:00. Vi startar den 17/4-2019. Schemat är uppdaterat och kommer att finnas på plats på anslagstavlan på klubben. Första gången blir det en scramble med start från hål 1. Damgolfansvarig...

Nyhet! Nya lodger byggda

Nybyggda lodger som är på 50 m2 och ligger ca 70 m från hotellet med utsikt över banan. Vi har fyra stycken och alla har två sovrum, fullutrustat kök, dusch/wc samt en stor möblerad terrass som delvis är täckt av tak.

Ny Head Greenkeeper

Från golfens hemland Skottland har vi rekryterat vår nya Head Greenkeeper, Thomas Tomson. Thomas kommer att vara ansvarig för den dagliga skötseln av banan. Vi ser fram emot att se vad Thomas kommer att tillföra vår golfbana.

Share This