Anmäl dig till vår mest nervkittlande tävling för året.

Spelare mot spelare, hål för hål, slag för slag, putt för putt…hela tiden något på spel. Det mentala spelet blir viktigare än någonsin. Vem pallar trycket bäst…

SPELET
Man spelar om varje hål och ett hål kan vinnas, delas eller förloras. Det gäller att spela hålet på färre antal slag än motspelaren. Matchen är avgjord när någon leder med fler vunna hål än vad det återstår att spela. Match kan spelas med eller utan handicap. I en handicapmatch erhåller spelaren med den högre spelhandicapen hela skillnaden mellan de båda spelarnas spelhandicap. De erhållna slagen fördelas på hålen efter stigande hcp-index.

Exempel: spelare A har enligt slopetabellen 10 slag och möter spelare B som har 22 slag enligt slopetabellen. Skillnaden är 12 slag till spelare B:s fördel och dessa slag fördelas då ut på hålen med index 1-12.

SPELOMGÅNGAR
Omgång 1:     Senast 31 maj
Omgång 2:     Senast 30 juni
Omgång 3:     Senast 30 juli
Kvartsfinal:     Senast 23 augusti
Semifinal:       Senast  20 september
Final:              Senast 11 oktober

LOTTNING OCH RESULTAT
Vi applicerar fri lottning i första omgången och detta annonserar vi ut så fort anmälningen är fylld. Första matchen har den som står överst på trädet skyldighet att ta kontakt för speldatum, därefter är det den spelare som är sist färdig med sin match som har skyldigheten att ta kontakt. Om inget datum kan komma fastställas innan speltidens utgång kommer tävlingsledningen ta beslut om vem som går vidare. Man har månaden ut på sig att spela sin match. Resultat kommer att publiceras på hemsidan samt anslagstavlan i receptionen.

DELTAGARE
Max 64 spelare. Först till kvarn-principen gäller.

KOSTNAD
Startavgift: 150kr
Greenfee: 100 kr

PRISBORD
Vinnare: 3600 kr                   2:a: 2.000 kr
3-4:a: 1.000 kr                      5:a-8:a: 500 kr

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!