Comboträning

Combo-träning

Är ni träningsbenägna och vill ta er golf till en bättre nivå är Comboträningen något för er!

Socialt och mycket träning, tveka inte att anmäla dig!

Start V.16 och pågår till V.30, alltså träning jämna veckor. Allt för att formen skall sitta till Skyrupsveckan

• Nytt för i År! Bokning av pass sker via Golfbox, proplanner som kommer finnas på hemsidan, mer info kommer senare. På detta viset kan alla ha koll på bokningsläget.
  • Bokningsregler: Max 2 bokningar/vecka. Bokningar gäller till 2 timmar innan passet börjar. Efter det släpps de lediga platserna fria till vem som helst, även om du redan har 2 pass inbokade den veckan. Du kan delta på max 5 pass/vecka. Minst 2 anmälda för att aktivera ett pass, vid mindre än 5 anmälda, blir passet 30 min. Det kommer krävas minst 40 deltagare för att schemat med 10 pass/veckan skall kunna gå runt. Vid färre deltagare kommer antal pass att reduceras/vecka.
  • Vad är Comboträning? Tanken med konceptet ”ComboGolf” är att ni kan träna när det passar er!
    Prel. upplägg för träningen kommer vara 2-3 dagspass, 5-6 kvällspass och 2-3 helgpass, men totalt 10 pass/veckan. En annan viktig del som vi ser det är att skapa mer kontinuitet i er träning. Träning under överseende och skapa förståelse för den teknik som passar just er. Samma upplägg som 2019. Anledningen är helt enkelt att prova på att förlänga träningsperioden och på så vis få än bättre resultatintensiv träning i grupp varannan vecka och egen träning och spel varannan vecka.
  • Vem vänder sig denna träning till? ALLA! Oavsett om du är singelhcp eller precis börjat spela golf. En röd tråd går igenom träningen för att så småningom individanpassas.

Pris medlem: 1495 kr
Pris icke medlem: 1795 kr
Ni har tillgång till 80 pass fördelade över perioden V.16 – V.30.

Anmäl er till henrik@skyrupsgk.se alt. 070 – 866 99 21 eller info@skyrupsgk.se Träningskort skall vara betalt innan ert första pass. Betalas i shopen!

Begränsat antal träningskort, först till kvarn!

Gå till Comboschema >>

Med hopp om en fantastisk combo
// Henrik med Assistenter

Schema och anmälningslista finns på anslagstavlan i receptionen!

282 95 Tyringe

Restaurang: 076-536 10 00