Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GOLFVECKAN – Golfhäftet Trophy

29 juli, 2020,00:00

Anmäl dig och en spelpartner till denna roliga greensome-tävlingen! Det kommer vara ett välfyllt prisbord värde 20.000 kr där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC.

Förstapriset i tävlingen är en plats till finalen på Bro Hof Slott GC! Utöver vinstchansen på ett stort prisbord ingår 1 hotellövernattning på Choice Hotell, transfer från hotellet till banan och lunch i Slottet!

Prisbordet består av lagpriser på upplevelser och produkter värde ca 20.000 totalt och utöver prisbordet, kommer Golfhäftets personal att lotta ut extrapriser under prisutdelningen, så det lönar sig alltid att stanna kvar!

Information:

Öppen tävling för alla födda 2002 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman).

2-mannalag, greensome, poängbogey, 6 utslag per spelare (6 valfria). Reducerat spelhandicap: 40% hcp av spelaren med högst hcp och 60% hcp av spelaren med lägst hcp.

Tävlingsavgift 150 kr för innehavare av Golfhäftet övriga 200 kr, greenfeeavgift XXX kr. Alla spelare som deltar erhåller ett startkit!

Saknar du Golfhäftet 2020? Köp det på tävlingsdagen och få en bonus* på köpet! (*gäller endast under tävlingsdagen)

Vår populära Närmast-hål-tävling kostar 100 kr att delta i och i priset för extratävlingen ingår produkter värde ca 200kr. I tävlingen kan du bl.a. vinna ett par golfskor från Footjoy värda 2 200 kr!

Det går bra att anmäla sig även om man är ensam och inte har någon spelpartner. Maila till oss på daniel@skyrupsgk.se. Vi parar ihop er till ett lag förutsatt att vi får in jämnt antal singelspelare.

Starttid kommer

Incheckning sker en timme före informationen.

Golfhäftet Trophy spelas på 133 banor i Sverige, Danmark, Norge och Spanien. Se hela tävlingsprogrammet på www.golfhaftet.com/sv/trophy/

Under rådande Corona-pandemi följer vi SGF:s nya regler i samband med arrangemang av tävling. Nedan regler måste alla golfklubbar följa för att få lova att arrangera en tävling med mer än 50 deltagare.

– Start från ett och samma hål (en tee), d v s utan gemensam (kanon)start på banan,
– Utan gemensam samling vid klubbhus eller första tee,
– Utan trängsel eller köbildning på tränings- och övningsytor och med erforderligt avstånd mellan utslagsplatserna.
– Utan gemensam måltid i samband med tävlingen.
– Utan gemensam prisutdelning.
– Det råder även publik- och Caddieförbud

Tävlingsledningen uppmanar samtliga deltagare att:
– Ankomma till klubben max en timme före sin starttid.
– Lämna klubben senast en timme efter avslutad rond
– Undvika att använda anläggningens omklädningsrum.

– Prisutdelningen kommer tävlingsledningen att filma och lägga ut på Facebook. Vi kommer även att presentera resultatlistan på Min Golf och på vår hemsida. Pristagarna får komma och hämta ut sitt pris i receptionen dagen efter avslutad tävling.

Anmälan görs via Min Golf, länk finns längre ner under ”Details”
Det går bra att anmäla sig även om man är ensam och inte har någon spelpartner. Maila till oss på daniel@skyrupsgk.se. Vi parar ihop er till ett lag förutsatt att vi får in jämnt antal singelspelare.

Detaljer

Datum:
29 juli, 2020
Tid:
00:00
Webbplats:
https://mingolf.golf.se/Login?ReturnUrl=%2F

Arrangör

Daniel Edvardsson
E-post
daniel@skyrupsgk.se

Plats

Skyrups GK