Partners & Företagsgolf

Företagsgolf

Låt oss på Skyrups GK anordna Din Företagsgolf! Ett fantastiskt tillfälle att stärka relationerna med kunder och leverantörer, men också ett stimulerande arrangemang för personalen. Önskar ni annat upplägg än nedan så skräddarsyr vi gärna arrangemanget efter era önskemål. Vi har stor erfarenheter när det gäller företagsevent. Kontakta Fredrik Widmark för att höra om möjligheterna att skräddarsy er dag så att den blir unik och speciell.

Vardag: 400 kr/deltagare   |   Helg: 600 kr/deltagare

För aktuella priser på tilläggsprodukter, fråga kansliet.

Detta ingår alltid
GreenfeeStartkit
BanguideLottning & startlista
ScorekortIncheckning
ResultatserviceNärmast hål & längsta drive
Plats för egen skyltningEgen flagga vid klubbhus
Kaffe & fralla vid ankomstLunch före eller efter spel
Detta kan du välja till
Shotgun startFrukostbuffé
GolfbilarHyrvagnar
RangebollarGrillbuffé
"After Golf"Service på banan med mat & dryck
Prisbord"Prova-på-golf"
Gruppträning med Pro

En typisk företagsdag

I exemplet visar vi en företagsgolf för 16-72 personer. Med shotgun kl 13.00. Fördelen med shotgun är att deltagarna startar och avslutar spelet samtidigt. Alternativt kan man starta på morgonen/förmiddagen.

11.30 Incheckning
11.45 Lunch i Skyrups Bistro
12.15 Tävlingsinformation
12.30 Egen uppvärmning
12.45 Deltagarna går till respektive starthål
13.00 Shotgun. På banan möts spelarna av längsta drive och närmast hål. Deltagarna servas med dryck och enklare förtäring i vårt halfwayhouse efter 9 hål.
17.00 Målgång och inlämning av scorekort
17.30 “After Golf” med prisutdelning

Vision

“Skyrups GK ska vara rankad som en av skånes 10 bästa golfbanor och vara ett naturligt stopp för regionens golfare. Hos oss är alla lika viktiga och du får mycket valuta för både din investerade tid och dina pengar. Här knyts affärskontakter och vänskap som varar för livet. Du ska vilja vara en del av, eller vara förknippad med Skyrup.”

Vill du synas med oss?

Att bli samarbetspartner med oss innebär ett ömsesidigt givande där båda parter är vinnare. Vi utvecklas tillsammans och bidrar till att gemensamt stärka varumärken.

info@skyrupsgk.se

Restaurang: 076-536 10 00