Golfpaket & Hotell i Skåne

Unna dig något speciellt. I vår gemytliga och familjära atmosfär får du ett av Sveriges mest prisvärda golfpaket. Golfen spelar du på en av Skånes vackraste golfbanor med greener i toppklass. Våra prisvärda golfpaket innehåller greenfee, tvårätters middag, övernattning, frukost, tillgång till vår korthålsbana och banguide. Priset är varierande beroende på ankomstdag och rumskategori.
Välj det som passar just dig bäst.
När du inte spelar golf kan du slappna av i vår bar/lounge, vandra på någon av vandringslederna, ta ett  dopp i Finjasjön, eller varför inte utmana ditt sällskap vid våra boulebanor?

 

 

Kontakta oss på info@skyrupsgk.se om ni önskar en offert, eller boka direkt på vår hemsida.

 

Guldrum  |  Silverrum  |  Lodge  |  Golfhuset

 

Golfpaket & Hotell i Skåne

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från 1700-talet. Miljön är precis den idyll man kan tänka sig med vacker miljö och enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Hela atmosfären är fylld av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 80 bäddar och en restaurang som ligger i en vacker 1700-tals byggnad präglad av karaktär och stil. Unna dig något speciellt och njut av bra golf, vällagad mat, bra boende, en bit svensk historia och vacker natur.

Läs gärna mer om våra olika boendeformer nedan.

Boka online. Ingen förbetalning krävs, paketet betalas vid utcheckning. Glöm inte att boka starttider själva genom Min Golf eller annan tidbokningsapp vid web-bokning.

Vid bokning av två eller fler nätter bjuder vi på en gratis extra greenfee.

Receptionens öppettider:
Måndag – Söndag: 07.30-17.00
Vid ankomst utanför receptionens öppettider, vänligen kontakta oss så kan ni hämta ut er rumsnyckel i baren eller nyckelskåpet i stället.

Guldrum

VÅRA BÄSTA HOTELLRUM
Är nyrenoverade 2021, och av mycket god standard med variationsrik och spännande inredning, inget rum är det andra likt.
Här finns fritt wi-fi, TV med Viasat Golf och helkaklad dusch/toalett på rummet. Vissa av rummen har egen uteplats.

Golfpaket från 1.595 kr / person.

Läs mer om guldrummen

Silverrum

VÅRA MEST PRISVÄRDA
Är av god standard. Här finns fritt wi-fi, separata sängar, loftgång och handfat på rummet. Duschar/toaletter finns i korridoren.

Golfpaket från 1.145 kr / person.

Läs mer om silverrummen

Lodger

Fyra stycken lodger som är 50m2 stora med utsikt över banan, belägna ca 70 m från hotellet. Varje lodge har två sovrum med Smart-TV, det finns inga kanaler utan man streamar från sin telefon eller dator. Det finns även fullutrustat kök, dusch/toalett, fritt wi-fi samt en möblerad terrass med grill som delvis är täckt av tak. Detta boende ger möjlighet att själv ombesörja alla måltider men även att lägga till måltider efter önskemål.

Lodgehyra från 1.600 kr / natt (Endast söndag-torsdag)
Golfpaket från 1.395 kr / person

Läs mer om lodgerna

Golfhuset

PERFEKT FÖR GRUPPER UPP TILL 12 PERSONER
I “Golfhuset” som ligger beläget precis bakom 18:e green och ca 100 m från reception/restaurang kan man bo 12 personer fördelat på fem rum. Det finns även ett större allmänutrymme med fåtöljer och TV med apple-TV och DVD-spelare för lite samkväm på kvällarna. Huset är även utrustat med kyl och fritt wi-fi. En toalett med dusch finns inne i huset, flera finns på gaveln av huset och tjänar även som våra omklädningsrum. Det finns inget kök i golfhuset utan alla måltider äter man på hotellet som ligger ca 100 m bort.

Sänglinne och handdukar ingår i alla våra golfpaket

Golfpaket från 1.145 kr / person

 

Husvagn / Husbil

UPPSTÄLLNINGSPLATSER
Vi har fyra-sex stycken uppställningsplatser med el för husvagn/husbil med utsikt över golfbanan. Priset är 200 kr natten och man betalar ordinarie priser på greenfeen enligt gällande prislista. Skyrup Golf & Hotell är med i Golfhäftet på vardagar. Man kan spela 1 runda/säsong.

Kontakta receptionen för anvisning av uppställningsplats. På den gamla uppställningsplatsen bygger vi nu två stycken padelbanor. Framöver kommer uppställningen att vara på gräset längs med stengärdet vid de vita lodgerna.

Uppställning i mån av plats, inga förbokningar

Ställplats 200 kr / natt.

golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket

Komplettera ditt golfpaket.

Golfbil 18 hål: 350 kr
Golfbil för 36 hål: 500 kr
Hyrvagn: 50 kr
Dessert: 99 kr
Starttid “Prime-time” (Helgdagar 08.30-11.00): 100kr/person

Extra greenfee avresedagen
Måndag – Torsdag: 350 kr
Fredag – Söndag: 450 kr

Extra greenfee övernattningdag (hål 19-36)
Måndag – Torsdag: 150kr
Fredag – Söndag: 250 kr

Rabatter så som Sydpoolen, Golfhäftet, Vänskapsklubb och Introduktionskort går ej att använda vid bokning av golfpaket utan endast vid extra tillvald greenfee. 

Mat & Dryck

Frukostbuffé serveras mellan kl 07.00-09.00, lunch mellan kl 11.00-15.00 och middagen i Kreugersalen/Glasverandan har sittning 19.00 eller 20.00.
Baren serverar till 23.00, och stänger 23.30.

När du inte spelar golf

FootGolf, FrisbeeGolf
& korthålsbana.

På vårt övningsområde, Bilcentrum Arena, har ni möjlighet att arrangera en trekamp multigolf med sporterna Footgolf, Frisbeegolf och Korthålsgolf. Man kan även passa på att vässa sitt närspel. Hålen varierar mellan 70-125 m. Om ni bara önskar att spela en av sporterna går det givetvis också bra. Fotbollar, discar, klubbor, scorekort och övrig utrustning ingår i greenfeen som är 100 kr. Golfbollar får man köpa separat.  Det tar knappt 1h 30min att spela en runda med alla tre sporterna.

Kultur

Hovdala slott – 5 km
www.hovdala.se

Kulturhuset Hässleholm – 11 km
www.hassleholmkulturhus.se

Wanås slott – 38 km
www.wanaskonst.se

SPA

Välkommen till ett personligt SPA i Hässleholm

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen, ett spa i Skåne ca 10 km från Skyrup Golf & Hotell. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.

Du hittar vårt spa på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne. Här ligger vi naturskönt beläget i bokskogen med hjortarna inpå knuten.

Besök vår hemsida här

Herrgårdsvägen 35
282 95 Tyringe
Sverige

Tidsbokning: 0451-531 11
Kansli: 0451-531 11
Restaurang: 0451-531 11
Mail: info@skyrupsgk.se

Kansliets öppettider:
Måndag-Söndag: kl: 08.00-16.00

 

Golf  |  Spela & Tävla  |  Golfbanan  |  Golfpaket  |  Träna  |  Lektioner  |  Comboträning  |  Golfskola  |  Grönt kort  |  Medlemskap   |  Restaurang  |  Företag  |  Konferens