Golfpaket & Hotell i Skåne

Unna dig något speciellt. Med våra prisvärda golfpaket, på en av Skånes vackraste golfbanor med greener i toppklass. Alla våra golfpaket innehåller greenfee, tvårätters middag, övernattning och frukost. Välj det rum som passar era önskemål bäst.

 

Hotellet och restaurangen har stängt för golfpaket. Det går bra att boka rum hos oss, men vi har ingen möjlighet att servera någon mat eller frukost.
Bokningar för 2021 är redan i full gång.
Kontakta oss på info@skyrupsgk.se om ni önskar få en offert, eller boka direkt på vår hemsida.

 

 

 

Guldrum  |  Silverrum  |  Lodge  |  Golfhuset

 

Golfpaket & Hotell i Skåne

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från 1700-talet. Miljön är precis den idyll man kan tänka sig med vacker miljö och enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Hela atmosfären är fylld av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 80 bäddar och en restaurang som ligger i en vacker 1700-tals byggnad präglad av karaktär och stil. Unna dig något speciellt och njut av bra golf, vällagad mat, bra boende, en bit svensk historia och vacker natur.

Läs gärna mer om våra olika boendeformer nedan.

Boka online. Ingen förbetalning krävs, paketet betalas vid utcheckning. Glöm inte att boka starttider själva genom Min Golf eller annan tidbokningsapp vid web-bokning.

Vid bokning av två eller fler nätter bjuder vi på en gratis extra greenfee.

Guldrum

VÅRA BÄSTA HOTELLRUM
Är av mycket god standard med varitationsrik och spännande inredning, inget rum är det andra likt. Här finns TV med Viasat Golf och helkaklad dusch/toalett på rummet.

Golfpaket från 1.595 kr / person.

Läs mer om guldrummen

Silverrum

VÅRA MEST PRISVÄRDA
Är av god standard, möblerade med separata sängar, balkong, handfat på rummet. Duschar/toaletter finns i korridoren.

Golfpaket från 1.145 kr / person.

Läs mer om silverrummen

Lodger

Fyra stycken lodger som är 50m2 stora med utsikt över banan, belägna ca 70 m från hotellet. Varje lodge har två sovrum, fullutrustat kök, dusch/toalett samt en möblerad terrass med grill som delvis är täckt av tak. Detta boende ger möjlighet att själv ombesörja alla måltider men även att lägga till måltider efter önskemål.

Lodgehyra från 1.600 kr / natt (Endast söndag-torsdag)
Golfpaket från 1.395 kr / person

Läs mer om lodgerna

Golfhuset

PERFEKT FÖR GRUPPER UPP TILL 12 PERSONER
I “Golfhuset” som ligger beläget precis bakom 18:e green och ca 100 m från reception/restaurang kan man bo 12 personer fördelat på fem rum. Det finns även ett större allmänutrymme med fåtöljer och TV med apple-TV och DVD-spelare för lite samkväm på kvällarna. Huset är även utrustat med kyl. Toalett finns inne i huset och dusch/toalett finns på gaveln av huset och tjänar även som våra omklädningsrum. Det finns inget kök i golfhuset utan alla måltider äter man på hotellet som ligger ca 100 m bort.

Golfpaket från 1.145 kr / person

 

Husvagn / Husbil

UPPSTÄLLNINGSPLATSER
Vi har sex stycken uppställningsplatser med el för husvagn/husbil med utsikt över golfbanan. Priset är 100 kr natten och man betalar ordinarie priser på greenfeen enligt gällande prislista. Skyrup Golf & Hotell är med i Golfhäftet på vardagar.

Uppställning i mån av plats, inga förbokningar

Ställplats 100 kr / natt.

Komplettera ditt golfpaket.

Golfbil 18 hål: 350 kr
Golfbil för 36 hål: 500 kr
Hyrvagn: 50 kr
Dessert: 99 kr
Starttid “Prime-time” (Helgdagar 08.30-11.30): 100kr/person

Extra greenfee avresedagen
Måndag – Torsdag: 350 kr
Fredag – Söndag: 450 kr

Extra greenfee övernattningdag (hål 19-36)
Måndag – Torsdag: 150kr
Fredag – Söndag: 250 kr

Rabatter så som Sydpoolen, Golfhäftet, Vänskapsklubb och Introduktionskort går ej att använda vid bokning av golfpaket utan endast vid extra tillvald greenfee. 

Mat & Dryck

Frukost serveras mellan kl 07-09, lunch mellan kl 11-15 och middagen i Kreugersalen/Glasverandan har sittning mellan kl 19.00 och 20.00. 
Baren är öppen så länge vi har gäster, dock senast kl 01.

När du inte spelar golf

FootGolf, FrisbeeGolf
& korthålsbana.

På vårt övningsområde, Bilcentrum Arena, har ni möjlighet att arrangera en trekamp multigolf med sporterna FootGolf, FrisbeeGolf och vanlig golf. Alla hålen är mellan 70-125 m. Om ni bara önskar att spela en av sporterna går det givetvis också bra. Fotbollar, discar, klubbor, scorekort och övrig utrustning ingår i greenfeen som är 100 kr. Golfbollar får man köpa separat.  Det tar drygt 1.15 tim att spela en runda med alla tre sporterna.

Kultur

Hovdala slott – 5 km
www.hovdala.se

Kulturhuset Hässleholm – 11 km
www.hassleholmkulturhus.se

Wanås slott – 38 km
www.wanaskonst.se

SPA

Välkommen till ett personligt SPA i Hässleholm

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen, ett spa i Skåne ca 10 km från Skyrup Golf & Hotell. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.

Du hittar vårt spa på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne. Här ligger vi naturskönt beläget i bokskogen med hjortarna inpå knuten.

Besök vår hemsida här

Herrgårdsvägen 35
282 95 Tyringe
Sverige

Tidsbokning: 0451-531 11
Kansli: 0451-531 11
Restaurang: 0451-531 11 
Mail: info@skyrupsgk.se

Kansliets öppettider:
Tisdag-Fredag: kl.09.00-15.00
Lördag-Måndag: Stängt

 

Golf  |  Spela & Tävla  |  Golfbanan  |  Golfpaket  |  Träna  |  Lektioner  |  Comboträning  |  Golfskola  |  Grönt kort  |  Medlemskap   |  Restaurang  |  Företag  |  Konferens

Share This