Golfpaket & Hotell i Skåne

Unna dig något speciellt. I vår gemytliga och familjära atmosfär får du ett av Sveriges mest prisvärda golfpaket. Golfen spelar du på en av Skånes vackraste golfbanor med greener i toppklass. Våra prisvärda golfpaket innehåller greenfee, tvårätters middag, övernattning, frukostbuffé, tillgång till vår korthålsbana, sänglinne och banguide. Priset är varierande beroende på ankomstdag och rumskategori.
Välj det som passar just dig bäst.
Kontakta oss på info@skyrupsgk.se om ni önskar en offert, eller boka direkt på vår hemsida.

GULDRUM+ | GULDRUM  |  Silverrum  |  Lodge  |  Golfhuset

 

Golfpaket & Hotell i Skåne

På en av Skånes vackraste golfbanor, med greener i toppklass, hittar du hotellet med anor från 1700-talet. Miljön är precis den idyll man kan tänka sig med vacker miljö och enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Hela atmosfären är fylld av sitt skånska lugn. Hotellet har totalt 80 bäddar och en restaurang som ligger i en vacker 1700-tals byggnad präglad av karaktär och stil. Unna dig något speciellt och njut av bra golf, vällagad mat, bra boende, en bit svensk historia och vacker natur.

Läs gärna mer om våra olika boendeformer nedan.

Boka online, eller maila oss på info@skyrupsgk.se. Ingen förbetalning krävs, paketet betalas vid utcheckning. Glöm inte att boka starttider själva genom Min Golf eller annan tidbokningsapp vid web-bokning.

Receptionens öppettider:
Måndag – Söndag: 07.30-17.00
Vid ankomst utanför receptionens öppettider, vänligen kontakta oss så kan ni hämta ut er rumsnyckel i baren eller nyckelskåpet i stället.

Guldrum+

VÅRA BÄSTA RUM
Är nyrenoverade 2021, och av mycket god standard med variationsrik inredning, inget rum är det andra likt. Här finns fritt wi-fi, TV med Viasat Golf och helkaklad dusch/toalett på rummet. Dessa rum är större än våra Guldrum, och man har antingen en sittgrupp för 4 personer, eller en egen uteplats.

Golfpaket från 1.695 kr / person.

Läs mer om GULDRUM+

Guldrum

HOTELLRUM MED EGEN DUSCH & TOALETT
Är av god standard och är nyrenoverade 2021, inget rum är det andra likt. Dessa rum är något mindre än våra Guldrum+.
Här finns fritt wi-fi, TV med Viasat Golf och helkaklad dusch/toalett på rummet.

Golfpaket från 1.595 kr / person.

Läs mer om GULDRUM

Silverrum

VÅRA MEST PRISVÄRDA
Är av god standard. Här finns fritt wi-fi, separata sängar, och handfat på rummet. Tillgång till en loftgång utomhus med stolar och cafébord. Duschar/toaletter finns i korridoren.

Golfpaket från 1.195 kr / person.

Läs mer om SILVERRUM

Lodge

Fyra stycken lodger som är 50m2 stora med utsikt över banan, belägna ca 70 m från hotellet. Varje lodge har två sovrum med Smart-TV, där man kan streama sina favoritprogram. Det finns även fullutrustat kök, dusch/toalett, fritt wi-fi samt en möblerad terrass med grill som delvis är täckt av tak. Detta boende ger möjlighet att själv ombesörja alla måltider men även att lägga till måltider efter önskemål.

Lodgehyra från 1.600 kr / natt (Endast söndag-torsdag)
Golfpaket från 1.445 kr / person

Läs mer om LODGE

Golfhuset

PERFEKT FÖR GRUPPER UPP TILL 12 PERSONER
I “Golfhuset” som ligger beläget precis bakom 18:e green och ca 100 m från reception/restaurang kan man bo 12 personer fördelat på fem rum. Det finns även ett större allmänutrymme med fåtöljer och TV med apple-TV och DVD-spelare för lite samkväm på kvällarna. Huset är även utrustat med kyl och fritt wi-fi. En toalett med dusch finns inne i huset, flera finns på gaveln av huset och tjänar även som våra omklädningsrum. Det finns inget kök i golfhuset utan alla måltider äter man på hotellet som ligger ca 100 m bort.

Sänglinne och handdukar ingår i alla våra golfpaket

Golfpaket från 1.245 kr / person

Läs mer om GOLFHUSET

 

Husvagn / Husbil

UPPSTÄLLNINGSPLATSER
Vi har fyra stycken uppställningsplatser med el för husvagn/husbil för våra golfande gäster. Dessa ligger i hörnan vid nedre infarten, intill våra lodger och bredvid vår korthålsbana. Priset är 200 kr natten och man betalar greenfee enligt gällande prislista. Toaletter och omklädningsrum finns på gaveln av “Golfhuset”, och ligger c.a 100 meter från uppställningsplatserna.

OBS! Ställplatser ska bokas via info@skyrupsgk.se
Drop-In endast i mån av plats!

Komplettera ditt golfpaket.

Golfbil 18 hål: 350 kr
Golfbil för 36 hål: 500 kr
Hyrvagn: 50 kr
Dessert: 99 kr
Starttid “Prime-time” (Helgdagar 08.30-11.00): 100kr/person

Extra greenfee avresedagen
Måndag – Torsdag: 350 kr
Fredag – Söndag: 450 kr

Extra greenfee övernattningdag (hål 19-36)
Måndag – Torsdag: 150kr
Fredag – Söndag: 250 kr

Rabatter så som Sydpoolen,  Vänskapsklubb och Introduktionskort går ej att använda vid bokning av golfpaket utan endast vid extra tillvald greenfee. 

 

När du inte spelar golf…

Padel

– Padel
Vi har två nybyggda padelbanor, som du bokar i appen Matchi. Utmana ditt resesällskap på en match innan kvällens middag.

– Korthålsbana
På vår korthålsbana kan du spela golf, footgolf och frisbeegolf. Gör det till en trekamp, en rolig aktivitet för alla.

– Boule
På innergården, vid uteserveringen hittar ni två boulebanor. Beställ något gott att dricka i baren och ta med ut.

– Ett dopp i det blå
Efter en varm golfrunda kan det vara skönt med ett svalkande bad. Följ vägen längs med Hål 10, så kommer ni ner till badplatsen och Finjasjöns vatten.

– Lounge
Man behöver inte vara aktiv hela tiden. Koppla av i vår lounge, eller i solen på någon av våra uteplatser.

– Vandringsleder
Precis intill anläggningen går vandringsleden. Packa ner joggingskorna, mountainbiken eller walkingskorna och ge dig ut i spåret.

– Hovdala Slott
10 minuters bilfärd från vår anläggning finns Hovdala Slott, som årligen lockar många besökare.

– Glada Geten Gårdsmejeri
Mellan vår anläggning och Hovdala Slott ligger en charmig gårdsbutik som är värt ett besök.

golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket

Mat & Dryck

Frukostbuffé serveras mellan kl 07.00-09.30, lunch mellan kl 11.00-15.00 och middagen i Kreugersalen/Glasverandan har sittning 19.00 eller 20.00.
Baren serverar till 23.00, och stänger 23.30.

AKTIVITETER PÅ OCH UTANFÖR SKYRUP GOLF & HOTELL

FootGolf, FrisbeeGolf
& korthålsbana.

På vårt övningsområde, Bilcentrum Arena, har ni möjlighet att arrangera en trekamp multigolf med sporterna Footgolf, Frisbeegolf och Korthålsgolf. Man kan även passa på att vässa sitt närspel. Hålen varierar mellan 70-125 m. Om ni bara önskar att spela en av sporterna går det givetvis också bra. Fotbollar, discar, klubbor, scorekort och övrig utrustning ingår i greenfeen som är 100 kr. Golfbollar får man köpa separat.  Det tar knappt 1h 30min att spela en runda med alla tre sporterna.

Kultur

Hovdala slott – 5 km
www.hovdala.se

Kulturhuset Hässleholm – 11 km
www.hassleholmkulturhus.se

Wanås slott – 38 km
www.wanaskonst.se

SPA

Välkommen till ett personligt SPA i Hässleholm

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen, ett spa i Skåne ca 10 km från Skyrup Golf & Hotell. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.

Du hittar vårt spa på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne. Här ligger vi naturskönt beläget i bokskogen med hjortarna inpå knuten.

Besök vår hemsida här

Herrgårdsvägen 35
282 95 Tyringe
Sverige

Tidsbokning: 0451-531 11
Kansli: 0451-531 11
Restaurang: 0451-531 11
Mail: info@skyrupsgk.se

Kansliets öppettider:
18 oktober - 17 december
Måndag-Fredag: kl: 09.00-13.00

18 december - 9 januari
STÄNGT

 

Golf  |  Spela & Tävla  |  Golfbanan  |  Golfpaket  |  Träna  |  Lektioner  |  Comboträning  |  Golfskola  |  Grönt kort  |  Medlemskap   |  Restaurang  |  Företag  |  Konferens