Golfpaket & Hotell i Skåne

Skyrup Golf & Hotell erbjuder en komplett golf- och hotellanläggning i Skåne. Belägen i vacker natur och med anor från 1700-talet är den full av karaktär och stil men samtidigt utvecklad för att vara en modern och spännande golfresort som andas kvalitet med prisvärda golfpaket där man bor 50 meter från tee.

Golfpaket på Hotell i Skåne

Här finns Skånes mest prisvärda golfpaket. Upptäck en av Skånes vackraste golfbanor med fantastiska greener och ett hotell 50 meter från 1:a tee med anor från 1700-talet. Miljön är en idyll med enastående utsikt över både golfbanan och Finjasjön. Här finner du lugnet som bara golfpaket i Skåne kan erbjuda. Välj mellan fem olika boendealternativ som passar alla. Vår prisbelönta restaurang är belägen i en vacker 1700-talsbyggnad som präglas av karaktär och stil, med ett tak inspirerat av Drottningholms slott som pricken över i:et. Unna dig något speciellt och njut av kvalitativ golf, välsmakande mat, bekvämt boende, svensk historia och vacker natur.

Du kan boka online eller kontakta oss via info@skyrupsgk.se. Ingen förbetalning krävs, paketet betalas vid utcheckningen.

GULDRUM+

VÅRA BÄSTA RUM

Upplev våra bästa rum som är av mycket god standard med variationsrik inredning. Varje rum är unikt och skiljer sig från de andra. Vår Guldrum+ erbjuder antingen en sittgrupp för 4 personer eller en privat uteplats med 4 sittplatser. I dessa rum finns det fri WI-FI, tv med Viasat Golf och en helkaklad toalett/dusch. Unna dig själv den ulitmata avkopplingen när du bokar golfpaket hos oss.

Golfpaket från 1.995 kr / person.

Läs mer om GULDRUM+

GULDRUM

HOTELLRUM MED EGEN DUSCH & TOALETT

Våra Guldrum erbjuder en god standard och har genomgått en smakfull renovering för att du ska få en härlig upplevelse när du bokar golfpaket hos oss. Varje rum är unikt och ingen är det andra lik. Dessa rum något mindre möblerade än våra Guldrum+, men levererar fortfarande en fantastisk upplevelse. Uteplats saknas i dessa rum, men du kommer fortfarande att njuta av fri Wi-Fi, TV med Viasat Golf och en helkaklad dusch/toalett på rummet.

Golfpaket från 1.795 kr / person.

Läs mer om GULDRUM

SILVERRUM

VÅRA MEST PRISVÄRDA
Är en enklare kategori hotellrum av god standard med separata sängar, fritt wi-fi och handfat på rummet. I korridoren utanför har vi tre duschar och fem toaletter. Utgång från varje rum till loftgång utomhus med cafébord och stolar där man kan koppla av efter en runda i ert golfpaket.

Golfpaket från 1.395 kr / person.

Läs mer om SILVERRUM

LODGE

EGEN LODGE FÖR 4 PERS

Upptäck våra fantastiska lodger, fyra rymliga stugor med en yta på 50m2 med utsikt över banan. Belägna bara 70 meter från hotellet, är dessa lodger perfekta för ett avkopplande golfpaket. Varje lodge är utrustad med två sovrum, komplett med Smart-TV där du kan streama dina favoritprogram. Du hittar även ett fullt utrustat kök, en bekväm dusch/toalett, fri wi-fi och en möblerad terrass med en delvis takad grillplats. Våra lodger ger dig flexibiliteten att själv tillaga dina måltider om du anländer söndag-torsdag.

Lodgehyra från 2.500 kr / natt (Endast söndag-torsdag)
Golfpaket från 1.695 kr / person

Läs mer om LODGE

GOLFHUSET

 PERFEKT FÖR GRUPPER UPP TILL 12 PERSONER

I ”Golfhuset” som ligger beläget precis bakom 18:e green och ca 100 m från reception/restaurang kan man bo 12 personer fördelat på fem rum. Det finns även ett större allmänutrymme med fåtöljer och TV med apple-TV och DVD-spelare för lite samkväm på kvällarna. Huset är även utrustat med kyl och fritt wi-fi. En toalett med dusch finns inne i huset, flera finns på gaveln av huset och tjänar även som våra omklädningsrum. Det finns inget kök i golfhuset utan alla måltider äter man på hotellet som ligger ca 100 m bort.

Sänglinne och handdukar ingår i alla våra golfpaket

Golfpaket från 1.495 kr / person

Läs mer om GOLFHUSET

HUSVAGN / HUSBIL

UPPSTÄLLNINGSPLATSER

Vi har fyra stycken uppställningsplatser med el för husvagn/husbil för våra golfande gäster. Dessa ligger i hörnan vid nedre infarten, intill våra lodger och bredvid vår korthålsbana. Priset är 250 kr natten och man betalar greenfee enligt gällande prislista. Toaletter och omklädningsrum finns på gaveln av ”Golfhuset”, och ligger c.a 100 meter från uppställningsplatserna.

Man kan även köpa ett paket för ställplats hos oss om man hellre vill göra det.

Ställplatspaket
Sön-Tors:
1.195kr
Fre-Lör:
1.395kr

Innehåll:
1x ställplats
1x tvårättersmiddag
1x frukostbuffé
1x greenfee

OBS! Vill du endast boka ställplats? Använd knappen nedan så kan du skriva ett mail direkt till oss.
Drop-In endast i mån av plats!

PADELPAKET

Vi har två stycken nyanlaggda padelbanor (dubbel) utomhus, med utsikt över Finjasjön.
Boka direkt  här under!

Våra padelpaket innehåller:
1x övernattning i önskat boende
1x greenfee
1x tvårätters-middag
1x frukostbuffé
180 min padel
Pris från: 1.295kr

VANDRINGSPAKET

Varför inte stanna till hos oss på er promenad runt och kring Finjasjön? Vi säljer vandringspaket med incheckningsdag söndag-torsdag. Checka in på ett av våra rum eller i våra lodger, ta en drink i baren och invänta kvällens 2-rättersmiddag. Efter en god natts sömn får ni en frukostbuffé och vid utcheckning får ni med er ett fikapaket att ta med er ut på vandringsrundan.

Pris från 995kr

Innehåll:
1x logi i önskat boende
1x tvårättersmiddag
1x frukostbuffé
1x fikapaket

Komplettera ditt golfpaket

Golfbil 18 hål: 450 kr
Golfbil för 36 hål: 650 kr
Hyrvagn: 60 kr
Dessert: 129 kr
Starttid ”Prime-time” (Helgdagar 08.00-11.00): 100kr/person
Padel: 150 kr/60 min

Extra greenfee avresedagen
Måndag – Torsdag: 400 kr
Fredag – Söndag: 500 kr

Extra greenfee vid bokning av 2 nätter
Måndag – Torsdag: 100 kr
Fredag – Söndag: 300 kr

Extra greenfee övernattningdag (hål 19-36)
Måndag – Torsdag: 150kr
Fredag – Söndag: 250 kr

Rabatter så som Sydpoolen,  Vänskapsklubb och Introduktionskort går ej att använda vid bokning av golfpaket utan endast vid extra tillvald greenfee.

När du inte spelar golf

Padel
Vi har två nybyggda padelbanor, som du bokar i appen Matchi. Utmana ditt resesällskap på en match innan kvällens middag.

Korthålsbana
På vår korthålsbana kan du spela golf, footgolf och frisbeegolf. Gör det till en trekamp, en rolig aktivitet för alla.

Boule
På innergården, vid uteserveringen hittar ni två boulebanor. Beställ något gott att dricka i baren och ta med ut.

Ett dopp i det blå
Efter en varm golfrunda kan det vara skönt med ett svalkande bad. Följ vägen längs med Hål 10, så kommer ni ner till badplatsen och Finjasjöns vatten.

Lounge
Man behöver inte vara aktiv hela tiden. Koppla av i vår lounge, eller i solen på någon av våra uteplatser.

Vandringsleder
Precis intill anläggningen går vandringsleden. Packa ner joggingskorna, mountainbiken eller walkingskorna och ge dig ut i spåret.

Hovdala Slott
10 minuters bilfärd från vår anläggning finns Hovdala Slott, som årligen lockar många besökare.

Glada Geten Gårdsmejeri
Mellan vår anläggning och Hovdala Slott ligger en charmig gårdsbutik som är värt ett besök.

golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket
golfpaket

Mat & Dryck

Frukostbuffé serveras mellan kl 07.00-09.30, lunch mellan kl 11.00-15.00 och middagen i Kreugersalen/Glasverandan har sittning 19.00 eller 20.00.
Baren serverar till 23.00, och stänger 23.30.

AKTIVITETER PÅ OCH UTANFÖR SKYRUP GOLF & HOTELL

FootGolf, FrisbeeGolf
& korthålsbana.

På vårt övningsområde, Bilcentrum Arena, har ni möjlighet att arrangera en trekamp multigolf med sporterna Footgolf, Frisbeegolf och Korthålsgolf. Man kan även passa på att vässa sitt närspel. Hålen varierar mellan 70-125 m. Om ni bara önskar att spela en av sporterna går det givetvis också bra. Fotbollar, discar, klubbor, scorekort och övrig utrustning ingår i greenfeen som är 100 kr. Golfbollar får man köpa separat.  Det tar knappt 1h 30min att spela en runda med alla tre sporterna.

Kultur

Hovdala slott – 5 km
www.hovdala.se

Kulturhuset Hässleholm – 11 km
www.hassleholmkulturhus.se

Wanås slott – 38 km
www.wanaskonst.se

SPA

Välkommen till ett personligt SPA i Hässleholm

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen, ett spa i Skåne ca 10 km från Skyrup Golf & Hotell. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.

Du hittar vårt spa på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne. Här ligger vi naturskönt beläget i bokskogen med hjortarna inpå knuten.

Besök vår hemsida här

Herrgårdsvägen 35
282 95 Tyringe
Sverige

Kansliets öppettider just nu:
Mån - Fre: 07.30-15.00
Lör-Sön: 07.00-15.00

Fr.o.m 1 juli
Mån - Fre: 07.30-17.00
Lör-Sön: 07.00-15.00

 

Golf  |  Spela & Tävla  |  Golfbanan  |  Golfpaket  |  Träna  |  Lektioner  |  Comboträning  |  Golfskola  |  Grönt kort  |  Medlemskap   |  Restaurang  |  Företag  |  KonferensJobba Hos oss