”Golfshop med allt du behöver och
träning som passar alla typer av spelare”

Nyckeln till bra och
rolig golf är förståelse.

Jag heter Henrik de Sousa och är Pro här på  Skyrup Golf & Hotell. Mitt huvuduppdrag är att skapa en träningsverksamhet som passar alla typer av golfare. Min filosofi är enkel: Förståelse för vad vi gör = Roligare golf = Tränar mer = Bättre resultat. Nyckeln till bra och rolig golf är alltså förståelse. Hoppas här kunna erbjuda er alla en träningsform som passar, oavsett om det är privat eller i grupp. Boka en tid så lägger vi tillsammans upp ett träningsprogram som passar just dig och som kommer ge resultat!

Boka på 0708-66 99 21 eller henrik@skyrupsgk.se

Lektioner

För att kunna utveckla din golf räcker det oftast inte att bara spela golf, inte ens på tournivå. Öka förståelsen för din teknik genom att boka ett fantastiskt lektionspaket.

Grönt kort-kurs

Golf för alla!
Golfens körkort innehåller både teori och praktik, allt för att du skall kunna komma igång på ett smidigt och roligt sätt. Boka in dig redan idag!

Golfskola

Under tre härliga dagar kommer ni träna, äta och sova golf. Målet med golfskolan är inte bara att göra er till bättre golfspelare utan jag vill också att ni på ett enkelt sätt ska få en djupare förståelse för Er egen teknik.

Privatlektioner                                                   Spellektioner

29 min, 1 person 450 kr6 hål1.100 kr (+1 pers, 300kr)
58 min, 1 person 800 kr 9 hål1.400 kr (+1 pers, 300kr)
58 min, 2 personer 425 kr/person 18 hål, 1-3 personer 3.000 kr

Lektionspaket                                                     Grönt kort

Bronspaket, 3 x 29 min1.200 kr Senior i grupp1.600 kr
Silverpaket, 5 x 29 min1.800 kr Senior privat1.900 kr
Guldpaket, 10 x 29 min3.500 kr Junior i grupp1.200 kr
Smaragdpaket,
10 x 29 min
1 x 18 hål + lunch
2 x 9 hål + fika
5.900 kr Junior privat1.400 kr

Är ni en grupp som vill träna ihop?

Gruppträning, 6-8 personer200 kr/person

Custom Fitting

25 min400 kr
50 min 750 kr

 

Socialt och mycket träning, tveka inte att anmäla dig!

 

Bokning av pass sker via appen GolfBox ProPlanner, eller via deras hemsida som är proplanner.golfbox.dk/. Klicka på det i kalendern som du önskar boka. För att logga in använder ni ert Golf-ID och samma lösenord som ni har när ni loggar in på Min Golf.

  • Bokningsregler: Max 2 bokningar/vecka. Bokningar gäller till 2 timmar innan passet börjar. Efter det släpps de lediga platserna fria till vem som helst, även om du redan har 2 pass inbokade den veckan. Du kan delta på max 5 pass/vecka. Minst 2 anmälda för att aktivera ett pass, vid mindre än 5 anmälda, blir passet 30 min.
  • Vad är Comboträning?
   Tanken med konceptet ”ComboGolf” är att ni kan träna när det passar er!
   Prel. upplägg för träningen kommer vara 1 dagspass, 3-4 kvällspass och 2-3 helgpass, men detta kan justeras beroende på antal anmälningar. En annan viktig del som vi ser det är att skapa mer kontinuitet i er träning. Träning under överseende och skapa förståelse för den teknik som passar just er. Samma upplägg som i våras. Anledningen är helt enkelt att prova på att förlänga träningsperioden och på så vis få än bättre resultatintensiv träning i grupp varannan vecka och egen träning och spel varannan vecka.
  • Vem vänder sig denna träning till? ALLA!
   Oavsett om du är singelhcp eller precis börjat spela golf. En röd tråd går igenom träningen för att så småningom individanpassas.

  Pris medlem: 1.595 kr
  Pris icke medlem: 1.895 kr
  Ni har tillgång till 80 pass fördelade över perioden 18 april – 31 juli
  Träning sker jämna veckor med start v.16

  Anmäl er till henrik@skyrupsgk.se alt. 070 – 866 99 21. Betalning ska vara gjord innan ni deltager på ert första pass. Ni betalar i receptionen.

  Begränsat antal träningskort, först till kvarn!

  För att boka och se schema, klicka här och logga sedan in med Golf-ID och lösenord på Pro Planner, på samma sätt som under 2021. För att se passen tryck på ”kalender” så kan ni bläddra mellan olika dagar och veckor.

   

För dig med hcp 27-54 gör klubben en riktad satsning för att stimulera och hjälpa dig över tröskeln till de vanligaste utmaningarna man har i början av sin golfkarriär.
Dessa gruppträningar är helt gratis och vår förhoppning är att dessa lektioner ska hjälpa till att göra golfen ytterligare lite roligare samtidigt som man får träffa nya potentiella golfkompisar.

Anmälan krävs och görs i pärmen vid anslagstavlan i receptionen, eller via mail till henrik@skyrupsgk.se

 

27-54
Lördag10 september
Söndag18 september
Söndag2 oktober

Golfresor

Res med Skyrups GK till olika golfanläggningar för att spela golf när hösten är här.
Passa på att träna med Henrik på plats.

Shop

 

Skräddarsy klubbor

Hos vår tränare Henrik de Sousa kan du skräddarsy din utrustning så att dina klubbor är anpassade efter din sving. Det är mycket enklare än att du ska anpassa din sving efter klubborna… Ring till Henrik och boka en tid omgående för att uppdatera din utrustning och sänka din score.

Sortiment

Vi jobbar med Ping, Cobra och Callaway på klubbsidan,
och med Callaway, Original Penguin, FootJoy, Lyle & Scott och Röhnisch på klädsidan.

Shopen säljer klubbor,  kläder, accessoarer, bollar och handskar

Varmt välkommen in och fynda sköna golfgrejer!

Herrgårdsvägen 35
282 95 Tyringe
Sverige

Tidsbokning: 0451-531 11
Kansli: 0451-531 11
Restaurang: 0451-531 11
Mail: info@skyrupsgk.se

Kansliets öppettider just nu:
Mån, Tis, Tors, Fre: 09.00-14.00
Ons, Lör, Sön: STÄNGT

 

Golf  |  Spela & Tävla  |  Golfbanan  |  Golfpaket  |  Träna  |  Lektioner  |  Comboträning  |  Golfskola  |  Grönt kort  |  Medlemskap   |  Restaurang  |  Företag  |  Konferens