“Golfshop med allt du behöver och
träning som passar alla typer av spelare”

Nyckeln till bra och
rolig golf är förståelse.

Jag heter Henrik de Sousa och är Pro här på  Skyrup Golf & Hotell. Mitt huvuduppdrag är att skapa en träningsverksamhet som passar alla typer av golfare. Min filosofi är enkel: Förståelse för vad vi gör = Roligare golf = Tränar mer = Bättre resultat. Nyckeln till bra och rolig golf är alltså förståelse. Hoppas här kunna erbjuda er alla en träningsform som passar, oavsett om det är privat eller i grupp. Boka en tid så lägger vi tillsammans upp ett träningsprogram som passar just dig och som kommer ge resultat!

Boka på 0708-66 99 21 eller henrik@skyrupsgk.se

Lektioner

För att kunna utveckla din golf räcker det oftast inte att bara spela golf, inte ens på tournivå. Öka förståelsen för din teknik genom att boka ett fantastiskt lektionspaket.

Grönt kort kurs

Golf för alla!
Golfens körkort innehåller både teori och praktik, allt för att du skall kunna komma igång på ett smidigt och roligt sätt. Boka in dig redan idag!

Golfskola

Under tre härliga dagar kommer ni träna, äta och sova golf. Målet med golfskolan är inte bara att göra er till bättre golfspelare utan jag vill också att ni på ett enkelt sätt ska få en djupare förståelse för Er egen teknik.

Sousa Golfacademy erbjuder under 2019 följande utbildningsprogram.

Privatlektioner:
29 min 1 person: 390 kr
58 min 1 person: 740 kr
58 min 2 personer: 400 kr/person
58 min 3 personer: 300 kr/person

Spellektioner:
9 hål 1 person: 1200 kr
9 hål 2 personer: 1500 kr
9 hål 3 personer: 1800 kr
18 hål 1-3 personer: 2500 kr

Lektionspaket: (kan delas med flera)
Bronspaket: 3 x 29 min 1050 kr
Silverpaket: 5 x 29 min 1695 kr
Guldpaket: 10 x 29 min 2995 kr
Smaragdpaket: 4995 kr
10 x 29 min
1 x 18 hål spellektion + lunch
1 x 9 hål Spellektion + fika

Grönt kort: senior 1500 kr i Grupp, 1800 kr privat, junior/ungdom 1000 kr
Är ni en grupp som vill träna ihop?
Grupplektion: 150 kr/person/timme, minst 6 personer max 8 personer

Henrik de Sousa
henrik@skyrupsgk.se

Information samt schemauppläggning är under uppdatering inför säsong 2020.

Med hopp om en fantastisk combo
// Henrik med Assistenter

Vecka

För dig med hcp 27-54 gör klubben en riktad satsning för att stimulera och hjälpa dig över tröskeln till de vanligaste utmaningarna man har i början av sin golfkarriär.
Dessa gruppträningar är helt gratis och vår förhoppning är att dessa lektioner ska hjälpa till att göra golfen ytterligare lite roligare samtidigt som man får träffa nya potentiella golfkompisar.

Anmälan krävs och görs i pärmen vid anslagstavlan i receptionen.

Fråga Henrik om något är oklart.

Golfresor

Res med Skyrups GK till olika golfanläggningar för att spela golf när hösten är här.
Passa på att träna med Henrik på plats.

Skräddarsy klubbor

Hos vår tränare Henrik de Sousa kan du skräddarsy din utrustning så att dina klubbor är anpassade efter din sving. Det är mycket enklare än att du ska anpassa din sving efter klubborna… Ring till Henrik och boka en tid omgående för att uppdatera din utrustning och sänka din score.

Sortiment

Vi jobbar med varumärken som Ping, Cobra, Callaway och Titleist på klubbsidan.
Puma, Callaway och Abacus på kläddsidan.

Shopen håller klubbor, skor, kläder, accessoarer, bollar, handskar, m.m

Varmt välkommen in och fynda sköna golfgrejer!

282 95 Tyringe

Restaurang: 076-536 10 00