Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GRAND OPENING + KLUBBDAG

18 april, 2021,13:00

Varmt välkomna till årets första tävling, Grand Opening! Vi kommer att spela 2-manna Bästboll med Jokerhål. Mer info längre ner. 

Samma dag kommer vi att arrangera årets klubbdag tillsammans med FootJoy. Det kommer finnas möjlighet att prova och beställa loggade klubbkläder till specialpris. FootJoys representant kommer även att ha med sig deras skokollektion, så att alla som vill får prova ut rätt modell och storlek och köpa till ett rabatterat pris. Mer info om detta kommer på en separat inbjudan.

Självklart är alla medlemmar välkomna upp till klubben för klubbdagen, även om man inte spelar tävlingen.

Vår Grand Opening-tävling som kommer att gå av stapeln 18 april, kommer att genomföras men inte som en vanlig tävling med anmälan via Min Golf då SGF fortfarande avråder från tävlingsspel. Istället kommer man att anmäla sig två och två genom att skicka ett mail till daniel@skyrupsgk.se. Man kommer att bli inbokad på banan i den ordning man anmäler sig och spela i fyrbollar. Möjlighet att hålla avstånd enligt rekommendationer finns då, och vi ser ingen risk till ökad smittspridning jämfört med en vanlig sällskapsrond. Vi kommer inte heller hålla någon prisutdelning, utan priser får man komma och hämta veckan efter i receptionen. Alla som deltager kommer att få resultatlista mailad till sig dagen efter tävlingen.

– 2-manna Bästboll – Jokerhål
– Första start 13.00
– Anmälningsavgift: 150kr/lag

SPELFORMEN
2-mannalag Poängbogey där man spelar sin egen boll hela vägen från tee till kopp. Högst poäng i laget på varje hål räknas. På varje 9-hålsslinga finns ett ”Jokerhål” som ger dubbla poäng på lagets bästa poäng. På första 9-hålsslingan väljer spelarna vilket hål man vill ha som jokerhål, och meddelar detta vid incheckningen. På andra 9-hålsslingan bestämmer tävlingsledningen vilket hål som är jokerhål.

Varmt välkomna med er anmälan!

Detaljer

Datum:
18 april, 2021
Tid:
13:00
Webbplats:
https://mingolf.golf.se/Login?ReturnUrl=%2F

Arrangör

Daniel Edvardsson
E-post
daniel@skyrupsgk.se

Plats

Skyrups GK