Medlemskap

Bli medlem i en komplett golfanläggning med en riktigt bra 18-håls golfbana, övningsområde, korthålsbana, bra restaurang och generösa öppettider. Vi är stolta över att erbjuda kommunens billigaste medlemskap som dessutom har fantastiska mervärde inkluderat.

Vår bana har ett vackert läge med en hög finish där vi hela tiden jobbar för att ha de bästa greenerna i regionen. ”Skyrupsandan” som handlar om bemötande och atmosfär är viktig för all personal och delas av alla medlemmar.

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss i många år framöver och känna glädje och stolthet i att bli en del av vår verksamhet.

MedlemsalternativPris / årPris / mån
Fullvärdig Senior4700 kr/år392 kr/mån
Vardagsmedlem*4000 kr/år333 kr/mån
Studerande2200 kr/år183 kr/mån
Ungdom 22-26 år3000 kr/år250 kr/mån
Junior 18-21 år1800 kr/år150 kr/mån
Junior 15-17 år1400 kr/år117 kr/mån
Junior 11-14 år1000 kr/år83 kr/mån
Knatte 0-10 år200 kr/år
Greenfeemedlem**995 kr/år
Familjemedlemskap***10.500 kr/årIndividuellt

* Fritt spel Måndag – Fredag

** Inkl 1 st Greenfeebuiljett

*** I familjemedlemskapet ingår två fullvärdiga seniorer samt alla barn upp till 21 år som är skriva på samma adress.

Autogiro

(1) Autogiro går att ansöka om för alla medlemskap från 3000 kr och uppåt. Det går att slå ihop två eller flera medlemskap för att komma upp i denna summa och därmed vara berättigad för autogirobetalning. Avgiften för autogirobetaning är 10 kr/mån.

Friskvårdsbidrag

Du har enligt skatteverkets nya regler möjlighet att nyttja spelavgiften på ditt golfmedlemskap som avdragsgill friskvårdskostnad. Kontakta gärna receptionen för kvitto.

Detta ingår:

• Spelrätt (ej greenfeemedlem)
  • 5 st fria rundor på Hinton Golf (Kvarnby, Sofiedal, Rönnebäck) Måndag-Fredag samt Lördag-Söndag efter kl 13.00. (ej greenfeemedlem)
  • Greenfeeutbyte med vänskapsklubbar
  • Fritt tillträde till övningsområde/korthålsbana
  • Möjlighet att vara med på seriespel (ej greenfeemedlem)
  • Tidningen Svensk Golf
  • 30% – 50% rabatt på rangebollar

Vänskapklubbar

Följande svenska klubbar spelar du förden rabatterade greenfeen 200 kr vardag och 300 kr helger efter kl 13:00 som fullvärdig medlem i Skyrup.
Wittsjö GK, Perstorps GK (230 kr/300 kr), Bosjökloster GK, Bedinge GK

Följande danska klubbar spelar du för den rabatterad greenfee. Gå in på respektive klubbs hemsida och se vad aktuell greenfee är för fullvärdig medlem i Skyrups GK:
Ree Golf, Niveau Golf, Vallö Golf, Hjortespring Golf, Skovbo Golf

Bagbricka & Årsmärke

Du kan hämta ut din bagbricka, rangekort och årsmärke i kansliet så fort vi har mottagit din betalning för medlemskap det innevarande året.

Range

Som medlem i Skyrup har du möjlighet att fylla på ett rangekort med kraftig rabatt.

Antal bollarPrisMedlemspris
25 st20 kr20 kr
625 st500 kr350 kr
1250 st1000 kr600 kr
2500 st2000 kr1000 kr

Betalning Medlemskap

När vi mottagit din medlemsansökan skickar vi ut en faktura på årsavgiften till dig.

Betalning med bankgiro
Vårt bankgironummer är 362-9367
Märk inbetalning med fakturanummer och namn.

Betalning med AutoGiro
Medgivandeblankett måste skickas eller lämnas till oss påskriven och korrekt ifylld. Betalning sker den sista i varje månad med start i januari och slut i december. Om inträde sker efter januari kommer avgiften att delas upp på de antalet månader som är kvar under året. Finns det en skuld kvar när året är slut kommer den summan att slutfaktureras efter årskiftet.

Betalning i kassa
Det går även bra att betala ditt medlemskap i kassan både kontant och med kort.

Betalning från utlandet

Betalningsmottagare:

AB Hässleholms GK
282 95 TYRINGE

Bank: Sparbanken Göinge
SWIFT / BIC: SWEDSESS
IBAN: SE5980000840380333737724

Märk inbetalning med namn och/eller fakturanummer

Övrig betalning

Vänligen använd vårt bankgiro för övrig betalning av fakturor eller greenfee.

Bankgiro AB Hässleholms GK:

Utträde

Om du av någon anledning önskar att avsluta ditt medlemskap är det nedanstående villkor som gäller.

Om du önskar begära utträde ur klubben skall detta meddelas skriftligt innan den 31 december innevarande år, annars förlängs ditt medlemskap automatiskt med ett år i taget.

Du har under innevarande år alltid möjlighet att uppgradera ditt medlemskap, men du kan inte nedgradera medlemskapet till ett billigare alternativ.

Det är viktigt att datum för utträde respekteras då antal medlemmar ligger till grund för vilka investeringar som skall göras till kommande år, och dessa görs redan i januari.

En påminnelse kommer att skickas innan ärendet lämnas vidare till nästa instans.

info@skyrupsgk.se

Restaurang: 076-536 10 00