Golfresor

Res med Skyrups till Spanska
Emporda Golf Resort 16-23 oktober 2018

Emporda Golf Resort ligger på Costa Brava norr om Barcelona och öster om Girona. Anläggningen kan ståta med modernt fyrstjärnigt hotell och två 18-hålsbanor av bästa slag. Emporda Resort har allt du behöver för en perfekt golfsemester; bra hotell, fantastisk golf, god mat och dessutom endast en kort taxi-tur från den spanska småstaden Pals.

Emporda Golf Club har två 18-hålsbanor som får det att vattnas i munnen; Forest och Links course. Forrest-anan breder ut sig i klassisk medelhavsnatur med välskötta, rymliga fairways som kantas av täta paraplytallar. Links Course är designad som en klassisk skotsk seasidebana med fairways insprängda mellan sanddyner, böljande terräng, stora bunkrar och banan utnyttjar även anläggningens två stora sjöar.

Doubletree by Hilton Golf & Spa Emporda är ett fyrstjärnigt hotell byggt i modern stil. Hoteller har 87 rum som alla har utsikt över golfbanan. Hotellet är välkänt för sin vänliga service. Vill du vara lite extra snäll mot dina trötta golfmuskler är hotellets Spa den givna platsen efter dagens golfrunda.

www.empordagolf.com

Kontaktperson på Golfbreaks: Fredrik Wickman fwickman@golfbreaks.com / 0768 – 55 55 00.
OBS! Begränsat antal platser & anmälan är bindande.

Inkluderat i priset:
  • Flyg Köpenhamn – Barcelona t/r
  • Flygskatter & golfbanetransport
  • Transport från flygplatsen till hoteller t/r
  • 7 nätter på Hotel Emporda**** i delat dubbelrum med halvpension och 1/2 flaska vin eller vatten till maten.
  • 5 greenfees på Empordas två golfbanor inkl rangebollar på speldagarna
  • Önskas Spelstrategi och träning med Henrik tillkommer 700 kr (betalas på plats)
Pris fr 13.990 kr per person.

Enkelrumstillägg 1.995;-

För mer information kontakta Henrik De Souse på henrik@skyrupsgk.se