Game on Ladies!

Skyrups Damer

Här finns information om damernas aktiviteter och verksamhet.

Damgolfen

Välkommen till ett nytt år tillsammans med alla goa damer i Skyrup.
Ingen föranmälan i Min Golf, bara till att dyka upp.

2021

Skyrups GK:s damer deltar i seriespelet Foursome med hcp i Div. 1 via Skånes Golfförbund under golfsäsongen 2021.

Foursome är en tävlingsform där två parters tävlar tillsammans som en sida genom att växelvis spela en enda boll. Reglerna för denna spelform är i huvudsak densamma som i indviduellt spel, förutom kravet på att partners slår ut på vartannat hål och spelar hålet växelvis.

Antal deltagare är fyra spelare per speltillfälle. Två som har hcp 20.4 eller lägre och två som har över 20.4 i hcp.

Speltillfällen:
Omgång 1: Vasatorp – 20 juni
Omgång 2: Skyrup – 4 juli
Omgång 3: Kristianstad – 15 augusti

Länk till Skånes Golfförbunds hemsida för damernas spelplan:
www.skgf.se/se/seniorer/damer/seriespel-2021/spelplan-foursome-open-hcp

Avslutningsfest 15/9

Välkomna på avslutningsfest den 15 september

Det blir en kväll med mat, dryck och trevlig samvaro späckat med aktiviteter, lotteri samt prisutdelning för onsdagsgolfen. Vi startar kl.17:00, maten serveras kl.18:00. Restaurangen serverar en varmrätt, följt av kaffe och kaka. Dryck kan köpas i baren.

Priset för er blir 100 kr/person och betalas i kassan innan vi börjar.

Alla Skyrups golfande damer hälsas välkomna.

Anmäl dig senast tisdagen den 7 september via e-post eller sms till Cecilia Nordh. Meddela även eventuella allergier eller matpreferenser i samband med anmälan.
E-post: cecilia.nordh[at]consid.se

Varmt välkomna till en trevlig eftersommarkväll!

Hoppas att vi ses!

Utflykt – Ut i det blå

Årets utflykt blir den 18/9 och vi tar oss dit gemensamt med buss. Anmälan sker till Mie Nyman på e-post ekholmen_21[at]hotmail.com.
Samling: Österås 7:15
Pris: 450 kr inkl. greenfee, fika, lunch och buss
Hemkomst: ca kl 17:30

Guldägget

Matchen mot Skepparslöv spelades den 24 juli och slutade oavgjort. Ägget stannar därmed kvar i Skepparslöv tills nästa drabbning.

Foursome serispel

Vi har anmält ett lag till foursome seriespel – skåneserien. Till varje omgång behöver vi fyra spelare, två till klass A hcp 8 – 20,4 samt två till klass B hcp 20,5-36. Det behöver inte vara samma spelare alla omgångarna. Speldatum, med starttid 12.00, som det ser ut nu är:

30/5 Skyrup Struken p.g.a tävlingsförbud

20/6 Vasatorp

15/8 Kristianstad

Intresseanmälan görs till Helené Thorslund. Transport sköts av var och en, beroende på restriktioner eller ej så kan man också samåka.

Damdagen 10 april

Vi börjar med spel på banan. Första start är klockan 10.00, med spelformen scramble. Starttiderna lägger vi ut på facebook, samt att ni får ett mail från förbundet när ni blir inbokade på banan.

Efter spel äter vi lunch som var och en betalar själva. Information om säsongens aktiviteter har vi efter lunch och 14.30 fortsätter vi med träning för vår pro Henrik fram till 16.30.

Anmälan görs till daniel@skyrupsgk.se, med ditt golf-id. Vi har ett begränsat antal platser på max 24 st.

Kostnad för hela dagen är 150 kr som betalas via swish till nummer: 1232165694, skriv Damdagen i meddelanderutan. Anmälan och betalning ska vara gjord senast 5/4, först till kvarn gäller.

Alla är välkomna, nybörjare som veteraner! Hoppas att vi ses!

Ha en härlig golfsäsong och kontakta oss gärna!

Damkommittén

Helene Thorslund