Styrelsen

Nedan ser du den av klubben valda styrelsen som jobbar helt ideellt med att göra Skyrups GK till en naturlig mötesplats för alla i närområdet som älskar golf och erbjuda aktiviteter för alla olika typer av medlemmar som vi har i föreningen. Styrelsearbetet verkar för att alla som besöker anläggningen ska bli sedda, väl bemötta och känna sig som välkomna.

Vi strävar efter att Skyrups GK ska vara det självklara valet för den individ som har golfen som fritidsaktivetet och att mötet mellan alla personer på vår anläggning ska vara naturligt, respektfullt och bjuda in till att skapa nya bekantskaper.

Richard Heingard

richard.heingard@hotmail.com